TIMEPLAN & BESKRIVELSER


BESKRIVELSER


Fritrening


FAMILIEFRITRENING
-Barn 0-16 år og foreldre

Perfekt for familien og playdates!
En kreativ «lekeplass» for alle barn med foreldre.
Her kan barna leke og øve på hopp, sleng og triks samtidig som foreldre trener eller tar seg en avslappet vaffelkaffe i kafeèn.
Alle barn under 8 år må ha med følge.

BARNEFRITRENING
– Åpen trening for barn 0-15 år –

Fantastisk for barn som vil utfolde seg fritt og øve på akkurat det de selv ønsker.
Her har voksne og foreldre ikke tilgang til å trene i parken, men kan selvfølgelig slappe av i loungen med en varm kopp kaffe.

Alle barn under 8 år må ha med følge.

FRITRENING
– Åpen trening for alle aldre og nivå –

Her kan du trene på akkurat det du selv vil. Åpent for alle aldre, så her må man se seg for og vise hensyn. Mye momentum suser frem og tilbake rundt hvert hjørne. For å opprettholde god sikkerhet vil det ikke være anledning til å leke i parken på denne fritreningen. Noen bevegelsesrelaterte leker kan selvfølgelig fortsatt være gjennomførbart – Spør evt. vaktene om du er usikker.
Ps: Her må man hele tiden gi og ta av plass og ikke oppholde seg unødig i parken hvis man ikke trener selv, da kommer man fort i veien for andre. Det vil være rom for seriøs trening og masse god inspirasjon for alle! Ta gjerne med deg en en venn eller fem. 😉
Alle barn under 8 år må ha med følge.

FRITRENING «Voksen»
-Alle over 15 år-

Voksenfritrening er en åpen trening for alle over 15 år. Her kan man øve på det man selv vil og bli kjent med nye likesinnede mennesker som er glad i Parkour og bevegelse. Lær nye bevegelser sammen med andre i et godt sosialt miljø!
På voksenfritreningene kommer alt fra nybegynnere til mer erfarne utøvere som man kan hente inspirasjon og erfaring fra. Dette er ikke undervisningsbasert, men en “alle hjelper alle”-type trening. Kom og lek/ tren alene eller sammen med gamle, og nye venner.

FRITRENING «Rom for Danseakro»
-Alle over 15 år-

Rom for Danseakro er et åpent rom for selvdreven trening rettet mot dansere som interesserer seg i akro, eller akro-folk som er interessert i dans. Et rom for fritrening, dans, akrobatikk etc, med mål om å trekke samme likesinnede til gøy, åpen, selvdreven og/ eller utvekslende trening.Rommet er åpent hver tirsdag fra kl 12-16 fra februar 2021. Dette er ikke undervisningsbasert, men en “alle hjelper alle”-type trening. Kom og lek/ tren alene eller sammen med gamle, og nye venner.


Vi Hoppes!